Întregul continut al acestui site este proprietatea Augustinian SRL.
Drepturile de autor, si alte drepturi de proprietate intelectuala protejeaza continutul acestui site.

Toate trade name-urile, trademark-urile, logo-urile si trade style-urile sunt proprietatea Augustinian SRL.
Orice material de pe acest site poate fi reprodus partial, integral sau modificat, numai cu permisiunea scrisa a Augustinian SRL si numai in conditiile in care este mentionata sursa.

Este interzisa folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop în afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate.

Este interzisa crearea de legaturi cu acest site, fara un acord prealabil scris. În situatia în care acest lucru se întampla fara acordul scris, explicit, al Augustinian SRL, nu ne asumam responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decât cele autorizate si ne rezervam dreptul de solicita sanctionarea, conform legislatiei în vigoare, a oricarei actiune de acest tip.
Augustinian SRL nu garanteaza, nu este si nu poate fi facuta responsabila în nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective.

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe acest site, postat de Augustinian SRL, de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam comunicati-ne de urgenta la adresa: office@piscine-saune.com.ro

Utilizatorii acestui site accepta implicit prezentele reguli, conditii si termeni de folosire, prin contactarea si folosirea lui.

Conform legilor române, încalcarea acestor conditii reprezinta o infractiune.

Ne rezervam dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli în orice moment.